26 Aralık 2010 Pazar

Ceza

sanki bütün sırlarını çözmüş gibi şehrin sokaklarını ezberlemiş olman kuşlar karşısında seni daha doğru biri kılmaz,bunu sen de biliyorsun.

bütün yalanları söylediysen,tüm yalancıların masalarına da katlanmak ağır gelmemeli zira bu kıyıda biz hala bazı kurallara sahibiz.

karşıdaki adalara bak...hepsi bir sabah yandı...küllerini matem tutacaklar aldı...gökten üç elma düştü ve sana birazını ayırmak bile aklımıza gelmedi.

açık konuşalım; belki seni bu masaldan tamamen çıkaramadık ama dışladık seni dostum. çünkü biz bu kıtada çizgilerin kutsallığına inanırız ve geçmişlerimizin... ve ihanet edenleri beyaz tavanların altında yalnız sigara içmeye mahkum ederiz,farkına bile varmazlar...

şimdi burada; bütün hikayeler bir mevsimi karşılıyor,satır aralarında hava sıcaklığını tahmin edebilirsin.yolları sustuk,tren garlarında hiç gitmeyecek gemiler var,gelenlerin bir kısmı ayakta kaldı,kralımızla kraliçe yüz yıllık uykusunda ve çocuklar parklarını yağmalayıp ganimetleri için birbirlerini parçaladılar...

daha önce de söylemiştim...
mutlu sonların devamları karanlık olur diye...

sen,
yine de
içerken
dikkatli say!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder